ZTDB

Go down

ZTDB

Post  Lucoshi on Sat Sep 04, 2010 9:33 am

De ZTDB staat voor 'Zoo Tycoon Dieren Bond'. De ZTDB is een Verenging die de Dierentuinen van Zoo Tycoon 2 Real Dieren en Fokprogramma's aanbied.

Het dieren aanbied Proces werkt zo: Je gaat naar het Topic: 'ZTDB Dieren' in het Sub-Forum: 'Koop Forum' van de Categorie 'ZT2Real'. Er staat daar een Lijstje met de Dieren die je kan Adopteren, er staat ook bij hoeveel mannetjes, en hoeveel Vrouwtjes (1-2 is het als ze 1 Mannetje en 2 Vrouwtjes hebben).Ook staat er bij elk dier van het Lijstje hoeveel sterren je er voor nodig hebt. De ZTDB let er ook op of je Dierentuin aan hun eisen voldoet. Zij zullen dan ook soms in het Sub-Forum: 'Nieuwtjes' van de Categorie 'Over ZT2Real' Het 'ZTDB Nieuwsblad' Neerzetten. Daarin zullen klachten over de Dierentuin van ZT2Real instaan (dus als er geen Nieuwsbrieven van de ZTDB komen, betekend dat dat de Dierentuin Goed zijn!

Het Fokprogramma werkt zo: Ze hebben het Topic: 'ZTDB Fokprogramma's' in het Sub-Forum: 'Koop Forum' van de Categorie 'ZT2Real' een lijst met Dieren staan, die dieren doen een Fokprogramma. Om aan een Fokprogramma mee te werken, moet je een bepaald aantal sterren hebben (hoeveel sterren staat in het Lijstje van het Topic ervoor). Als je een dier hebt gekozen, krijg je van mij een PB met een Stamboom die je moet bijhouden, wat Informatie over wat er in het Verblijf van dat dier nodig is en nog wat Informatie over je Dier. Je zal ook moeten kijken naar hoe de Verblijven van andere Dierentuinen eruit zien! Dat is een moeilijke taak, maar met de Informatie die ik je gegeven heb, moet dat makkelijk kunnen.
avatar
Lucoshi
1 Ster
1 Ster

Posts : 253
Geld : 1012
Reputation : 11
Join date : 2010-09-03

View user profile http://zt2real.bubblelol.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum