Ruilen, Afgeven en Verkopen

Go down

Ruilen, Afgeven en Verkopen

Post  Lucoshi on Fri Sep 03, 2010 1:51 pm

Als je Dieren wil Ruilen of Afgeven moet je dat doen in het Sub-Forum: 'Ruil Forum' van de Categorie: 'ZT2Real'. Maak er daar een Topic Voor.

Natuurlijk heb je later in je Dierentuin bijvoorbeeld teveel Pinguïns, dan kan je ze Ruilen of Afgeven aan een andere Dierentuin, die ze wel goed kan gebruiken.

Als je een Dier wil Ruilen, moet je een Topic aanmaken (of in een Topic van iemand anders Bieden) over het Dier dat je wil Ruilen. Als iemand anders dat dier wil, kan hij in jouw Topic Zeggen welk dier hij bied (of als jij een apart dier ervoor wil en hij heeft hem, dat hij hem ruilt). Nu kunnen jullie als jullie allebei 'Oke' hebben gezegd, het Oude Dier(en) verwijderen uit je dierentuin en je Nieuwe Dier(en) in je Dierentuin zetten.

Als je een Dier wil Afgeven, moet je dat in het Topic van de Dierentuin waar je hem wil Afgeven in het Sub-Forum: 'De Dierentuinen' van de Categorie: 'ZT2Real' zetten, als hij zegt dat hij hem wil, moet jij het weggegeven dier uit je Dierentuin Verwijderen en de andere moet het Gekregen dier in zijn Dierentuin zetten.
avatar
Lucoshi
1 Ster
1 Ster

Posts : 253
Geld : 1012
Reputation : 11
Join date : 2010-09-03

View user profile http://zt2real.bubblelol.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum